Dua Lipa uudisti tyylinsä – poisti vanhat kuvat Instagramista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa on ollut viime vuosina uutisotsikoissa lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Tällä hetkellä 28-vuotias Dua Lipa seurustelee 42-vuotiaan ohjaajan Romain Gavrasin kanssa erottuaan tunnetusta mallipoikaystävästään Anwar Hadidista.

Dua Lipa julkaisi viimein kolmen vuoden tauon jälkeen uuden Houdini-nimisen singlen, joka sai muutaman päivän aikana jo yli 14 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa. Myös kappaleeseen tehtyä musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo yli 26 miljoonaa kertaa.

Kappale edustaa uutta aikakautta ja poptähden tulevaa albumia. Nainen on värjännyt punaiseksi hiukset ja poisti taannoin hänen Instagram-kanavaltaankin kaikki vanhat kuvansa ennen uuden kappaleen julkaisua ja uutta hiusten väriä.