Somevaikuttaja halusi 5 kauneusleikkausta päivässä – lopputulos järkyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Levi Jed Murphy on sosiaalisen median julkkis. Hän tuli tunnetuksi leikeltyään kasvonsa näyttämään siltä, kuin niissä olisi ikuinen valokuvafiltteri. Nyt mies on turvautunut uusiin kauneusleikkauksiin, eikä kaikki ole mennyt kuten olisi pitänyt.

– Kuten voitte huomata, on minulla jälleen kerran uudenlaiset kasvot, Levi kehaisee Trulyn haastattelussa.

Levi kävi hiljattain läpi viisi plastiikkakirurgista toimenpidettä yhdellä nukutuksella. Kahdeksan tuntia kestänyt leikkaus sisälsi kasvojen kohotuksen, kulmakarvojen kohotuksen, poskirasvan poiston, arpien korjauksen sekä rasvaimun leukaan. Fanit olivat kauhuissaan nähtyään Levin leikkauksen jälkeen. Ongelmat kuitenkin alkoivat vasta tästä.

Hän sai leikkauksesta valtavia komplikaatioita, mukaan lukien infektion ja turvotusta. Hänen kasvoissaan olleet tikit jättivät suuret arvet ja mies on päättänyt, että ei enää koskaan halua plastiikkakirurgisia toimenpiteitä.

– Prosessi oli tällä kertaa paljon vaikeampi kuin tavallisesti. Herättyäni kaduin leikkauksia välittömästi, hän sanoo ja jatkaa:

– En todennäköisesti koskaan tule olemaan tyytyväinen ulkonäkööni, joten leikkausten sijaan olisi kaiketi järkevää turvautua terapiaan.