Yhdysvalloissa valtava väärennösratsia – väärennettyä luksusta yli miljardilla dollarilla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viranomaiset ovat tehneet New Yorkissa maan suurimmaksi kuvaillun väärennösratsian. Poliisi pidätti ratsian yhteydessä kaksi miestä. Heidän epäillään käyttäneen Manhattanilla sijaitsevaa varastorakennusta väärennettyjen luksustuotteiden jakelukeskuksena.

Ratsiassa takavarikoitiin yli 200 000 väärennettyä käsilaukkua, vaatekappaletta ja muuta luksustuotetta. Tuotteiden arvo oli yhteensä 1,03 miljardia dollaria. Manahattanilla sijaitsevan varaston lisäksi tuotteita takavarikoitiin toisen epäillyn erillisestä piilopaikasta.

38- ja 48-vuotiaita miehiä syytetään väärennettyjen tuotteiden maahantuonnista. New York Post -lehden mukaan viranomaiset uskovat heidän harjoittaneen laitonta toimintaa tämän vuoden tammikuusta lokakuuhun saakka. Syytettyjä voi odottaa enimmillään 10 vuoden vankeusrangaistus.