Dorit Kemsley piinapenkissä – lapset arvostelivat äitinsä asuvalinnat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dorit Kemsley on muotisuunnittelija, mutta parhaiten hänet silti tunnetaan Beverly Hillsin Täydelliset naiset -realitysarjasta. Tähti on viime aikoina ollut suuren kohun keskellä kun lehdissä alkoi kiertämään uutiset, joiden mukaan hän ja Paul Kemsley olisivat eroamassa.

Dorit ja Paul Kemsley ovat olleet kahdeksan vuotta naimisissa. 47-vuotiaalla Doritilla ja 56-vuotiaalla Paul Kemsleyllä on yhdessä kaksi lasta, yhdeksänvuotias poika Jagger ja seitsemänvuotias tytär Phoenix. Nyt lapset pääsivät hauskaan Bravo-kanavan julkaisemaan osioon, jossa he saavat luvan arvostella äitinsä asuvalinnat.

Täydelliset naiset -sarjojen tähdet pukeutuvat aina haastattelujaan varten parhaimpiinsa. Nyt Dorit Kemsley pääsee kuulemaan lapsiltaan miten hänen tyylivalintansa pärjäävät lasten arvostelussa. Lapset ovat melko armottomia äitiään kohtaan koska he eivät pidä esimerkiksi siitä, että äiti näyttää liikaa paljasta pintaa.