Euroviisut sai pysyvän sloganin – tuttu jo viime keväältä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisuissa on päätetty ottaa käyttöön pysyvä slogan. Tyypillisesti viisujen slogan on vaihdellut vuosi vuodelta. Esimerkiksi Helsingissä vuonna 2007 järjestetyissä Euroviisuissa se oli True Fantasy eli todellista fantasiaa.

Ensi vuoden Euroviisujen slogan on United by Music, joka kääntyy muotoon musiikin yhdistämä tai musiikki yhdistää. Slogan on sama kuin viime keväänä Liverpoolissa järjestetyissä Euroviisuissa. Sen on tarkoitus pysyä samana myös jatkossa.

– Käytettyämme 20 vuotta eri sloganeja ja lähestyessämme 70. juhlavuottamme uskomme löytäneemme brändimme todella tiivistävän sloganin. Viestimme on, että musiikki yhdistää meidät kaikki, jolle pysyvä slogan luo jatkuvuutta, Euroviisujen johtaja Martin Österdahl kuvaili tiedotteessa.

Euroviisut järjestetään seuraavan kerran toukokuussa 2024 Ruotsin Malmössä. Suomen edustaja selviää helmikuussa järjestettävässä Uuden Musiikin KIlpailussa.