Kylie Jenner kuvasi itsensä pikkutopissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tytär Kylie Jenner on luonut itselleen tuottavan bisneksen kosmetiikan parissa. Äskettäin hän lanseerasi myös oman khy-nimeä kantavan vaatemerkin. Lanseerauspäivä oli todella onnistunut, koska vaatemerkki tahkoi yli miljoonan dollarin myynnit jo ensimmäisen tunnin aikana.

Nyt Kylie on esitellyt yllään olevaa toppia näyttävästi selfie-kuvissaan, joissa asuvalinta pääsee varsin hyvin myös oikeuksiinsa. Katso kuvat tästä.

Pari vuotta sitten Kylie Jenner kertoi, että hän ei kuntoile lainkaan, vaan hänen vartalonsa on geenien ansiota. Näin asia ei tietenkään ollut. Nykyään Jenner näyttää viihtyvän kuitenkin paljon kuntosalilla ja nainen kuvaakin usein itsestään sosiaaliseen mediaan videoita ja kuvia, joissa hän treenaa.

https://www.instagram.com/p/Czy-5dQp6Zg/