Jason Derulo arvosteli ulkonäkönsä – toimittaja ihmetteli korkeaa arvosanaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmanlaajuisesti tunnettu supertähti Jason Derulo on suosittu artisti myös TikTok-sovelluksessa, jonka kasvuun hän itse uskoo omalla kanavallaan vaikuttaneen. Nyt mies nähdään Bobbi Althoffin haastattelussa, jossa hän sai melko erikoisen tehtävän.

Bobbi Althoff on tunnettu haastattelutyylistään, jossa hän viljelee kuivaa huumoria ja sarkasmia. Nainen pyysi poptähteä arvostelemaan oman ulkonäkönsä asteikolla yhdestä kymmeneen. Kun Jason Derulo vastasi olevansa omasta mielestään yhdeksän, nainen hämmentyi. Hänen mielestään arvosana oli liian korkea.

Tukalassa haastattelussa Jason Derulo kertoi noudattavansa myös pätkäpaastoa. Hänen kohdallaan se tarkoitti sitä, että hän ei syönyt ikinä perjantaisin. Bobbi ihmetteli tätä suuresti ja kertoi olevansa sitä mieltä, että artisti olisi luultavasti täysin saman näköinen vaikka hän sallisi itselleen ruokaa perjantaisin.

@baniwinnie More flirting and rejecting 🤣 #bobbialthoff #jasonderulo #baniwinnie #funnyvideo #funnyvideos #fyp #foryoupage #lol #Imao #funnytiktok #dryhumor #thereallygoodpodcast #jasonderulochallenge #rateme #bobbialthoffpodcast #bobbialthoffclips #bobbialthoffinterview ♬ original sound – Baniwinnie