Lelujen Hall of Fameen uusia lisäyksiä – tunnetko nämä legendaariset?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The National Toy Hall of Fame on New Yorkissa toimiva kunniagalleria, johon kerätään kaikkien aikojen merkittävimpiä leluja ja pelejä. Kunniagalleriaan valitaan vuosittain 2-4 tuotetta, jotka ovat jättäneet jälkensä leikkimisen historiaan.

Tänä vuonna lelujen Hall of Fameen pääsivät Cabbage Patch Kids eli Kaalimaan kakarat, baseball-kortit, Fisher-Price Corn Popper -leluimuri ja vaahtomuovinuolia ampuva Nerf-leikkipyssy. Valinnat tehtiin yhteensä 12 ehdokkaasta, joihin kuuluivat tänä vuonna muun muassa Ken-nukke, Turtles-hahmot ja laivanupotuspeli.

– Baseball-kortit kannustavat pitkäaikaiseen leikkimiseen ja keräilyyn. Kaalimaan kakarat kannustavat mielikuvituksen käyttöön ja tarinankerrontaan. Fisher-Price Corn Popper, joka ei ole enää unohdettu finalisti, tarjoaa hyvää aktiviteettia taaperoille. Nerf-lelut on suunniteltu sisä- ja ulkoharrastuksiin, ja niillä leikkivät usein lapset sekä aikuiset yhdessä, Bensch kuvaili tiedotteessa.