Näpistelijän huono kunto kostautui Lahdessa – vartija voitti sadan metrin juoksukilvan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisi kertoo ruokaa varastaneesta kaksikosta Lahdessa. Parikymppinen nainen ja mies olivat menneet Vapaudenkadulla sijaitsevaan kauppaan ja keräilleet erilaisia elintarvikkeita mukaansa. Sen jälkeen he ohittivat kassalinjan maksamatta ruokia.

Vartija näki kaiken, joten hän päätti puuttua tilanteeseen toimeksiantonsa mukaisesti. Kaksikon miespuolinen näpistelijä päätti kuitenkin ampaista juosten karkuun. Valitettavasti rosmon kunto loppui jo sadan metrin juoksukilpailun jälkeen ja turvallisuusalan ammattilainen nappasi hänet kiinni.

Varastettujen tuotteiden yhteisarvo oli noin 20 euroa. Naisen hallusta löytyi myös turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumaavia lääkeaineita, joihin hänellä ei ole reseptiä. Poliisin mukaan kaksikon naispuolinen näpistelijä on jäänyt kiinni viimeisen vuoden aikana erilaisista omaisuusrikoksista yhteensä 15 kertaa ja miespuolinen näpistelijä 12 kertaa.