Joe Jonasin nolo kohtaaminen fanin kanssa: ”Halusin kuolla sisältä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Jonas Brothers -yhtyeestä tunnetuksi tullut Joe Jonas tunnistetaan varmasti kaikkialla missä hän liikkuu. Tällä hetkellä tähti on ollut paljon uutisotsikoissa sen vuoksi, että hän on eroamassa vaimostaan ja kahden lapsensa äidistä Sophie Turnerista.

Nyt Joe Jonas kertoi hänen Instagram-kanavallaan häntä nolostuttaneesta tilanteesta, jossa hän kohtasi naispuolisen fanin kadulla. Hän oli ottanut fanin kanssa kuvan, minkä jälkeen nainen oli toivottanut hänelle hyvää keikkaa. Jonas oli toivottanut naiselle sitä samaa takaisin ja hävennyt asiaa myöhemmin.

Kyseinen fani oli ollut Emily Ehman, joka oli tullut heti kommentoimaan Joe Jonasin videon kommenttikenttään. Hän kertoi olevansa itse asiassa jonkinlainen esiintyjä, koska hän toimi televisiotoimittajana urheilutapahtumissa ja kyseisenä päivänä oli ollut iso urheilutapahtuma, jossa nainen oli ollut töissä. Joe Jonasilla ei siis ollut Ehmanin mukaan syytä nolostua.