Perustaako Käärijä Onlyfans-tilin? Julkaisu yllätti fanit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisuissa yleisösuosikiksi noussut ja toiseksi sijoittunut Käärijä vihjailee tekevänsä uuden aluevaltauksen. Hän viittasi tuoreessa somejulkaisussaan kuuluisaan Onlyfans-palveluun. Käärijä julkaisi Instagramin tarinat-osiossa kuvan, jossa artisti ja hänen kaksoisolentonsa Häärijä nähdään ilman paitaa tonttulakit päässä.

Julkaisun mukaan tulossa on Onlyfans-joulukalenteri. Mahdollisesta Onlyfans-tilistä ei paljastettu toistaiseksi tarkempaa tietoa. Onlyfans-palvelussa sisällöntuottajat voivat tarjota tilaajille erilaista sisältöä joko maksua vastaan tai ilmaiseksi. Palvelu yhdistetään usein aikuisviihteeseen, jota merkittävä osa sitä käyttävistä sisällöntuottajista tekee.

Onlyfansissa on kuitenkin mahdollista jakaa myös muunlaista sisältöä, kuten musiikkia. Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen, on julkaissut syksyn aikana myös uutta musiikkia. Lokakuussa tähti julkaisi tuoreimman Huhhahhei-nimisen singlen ja kiersi Euroopan keikkalavoja.