Huulitäytteiden poistaminen yleistyy – toimenpide jättää jälkensä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täyteläiset huulet ovat olleet jo useamman vuoden ajan kauneusihanne. Kylie Jennerin vanavedessä monet kapeahuuliset nuoret naiset ovat kiiruhtaneet täyteainehoitoihin pistämään huuliinsa täytettä pulleampien huulien toivossa.

Täyteainehoitoja tekevät henkilöt eivät aina ole ammattimaisia hoitajia, koska pistoshoitojen tekemiseen ei tarvitse sairaanhoidollista pätevyyttä. Sen vuoksi julkisuuteen on sosiaalisen median avulla noussut monia tapauksia, joissa täyteainehoidot ovat menneet pahasti pieleen.

Nykyään myös täyteaineiden poistattaminen huulista on kasvattanut suosiotaan. Se ei kuitenkaan ole täysin vaaraton toimenpide, joka voi jättää pysyviä jälkiä huuliin ja niiden muotoon. Stephanie Lange esitteli tuoreella videollaan myös täyteaineiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia täytteiden poistamisen jälkeen.

Stephanie Lange on uudella videollaan kertonut millaisia jälkiä täyteaineiden poistaminen jättää. Moni on täyttänyt huulensa niin pinkeiksi, että täyteaineiden poistamisen jälkeen huulista tulee ryppyiset ja huultenympärysiho jää löysäksi. Osalla ihmisistä iho ei huulten alueella koskaan enää palaudu normaaliin muotoonsa.