Robin Packalen muuttaa pois Suomesta – läksiäiskeikka helmikuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen poptähti Robin Packalen on paljastanut faneille yllätyksenä tulleita uutisia. Laulaja aikoo muuttaa pois Suomesta ja järjestää alkuvuodesta läksiäisjuhlat Helsingissä.

– Helmikuun 3. päivä 2024 pidän läksiäisbileet Helsingin Tavastialla ennen kuin muutan loppukevääksi ulkomaille!! Luvassa on tietysti himmeet bileet jota ei kandee missata! Messissä tulee oleen ehkäpä myös uutta musaa sekä vieraita, Robin kertoi Instagram-julkaisussaan.

Laulaja avasi suunnitelmiaan tarkemmin Helsingin Sanomien haastattelussa. Hän muuttaa Etelä-Koreaan työstämään uutta musiikkia. Tavoitteena on etsiä maasta myös uusia musiikillisia yhteistyökumppaneita.

Robinin keikkauutinen keräsi sosiaalisessa mediassa hieman kritiikkiä. Nuoremmat fanit olivat nimitäin pettyneitä siihen, että läksiäiskeikalla on K-18-ikäraja. Moni toivoikin, että laulaja järjestäisi myös ikärajattoman keikan.