Autoon unohtui pussillinen karkkia – karvainen varas jätti haisevan yllätyksen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Arvoesineiden jättäminen näkyvälle paikalle autoon voi houkutella varkaita. Harva todennäköisesti osaisi odottaa kuitenkaan karkkipussin johtavan autoon murtautumiseen, kuten hiljattain tapahtui Yhdysvalloissa.

Coloradon Littletonissa parkkeeratusta autosta hävisi pussillinen M&M-karkkeja. Perinteisen varkaan sijaan karkit hävisivät karhun mukaan. Eläin jäi kiinni Colorado Parks and Wildlife -viranomaistahon työntekijän osuttua paikalle.

Karhu häipyi ajoneuvosta viranomaisen ilmestytymisen myötä. Tapauksesta kuvattu video paljastaa villieläimen rikkoneen paikkoja ajoneuvon sisällä ja ulostaneen takapenkille. Viranomaisten mukaan karhun houkutteli autoon todennäköisesti juurikin sisälle jätetty karkkipussi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.