90 Päivää morsiamena -fanit hämmästyivät – nigerialainen Michael pääsi Yhdysvaltoihin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin suuren suosion saavuttanut 90 Päivää morsiamena -televisio-ohjelma on esitellyt amerikkalaisen Angela Deemin ja nigerialaisen Michael Illesanmin rakkaustarinaa. Suhteessa on ollut rajuja käänteitä pahoinpitelyistä uskottomuuteen.

Pariskunnan neljäs hääpäivä on vain muutaman kuukauden päässä ja kaksikko on viettänyt suurimman osan ajasta erillään. Nyt Angelan julkaisema video antaa osviittaa siitä, että Michael on Yhdysvalloissa Angelan kanssa. Angela Deem julkaisi TikTokiin videon, jolla hän julistaa: ”Haluan suudella sinua niin paljon, ettet koskaan saa makuani suustasi pois”.

Pian videolla nähdään Michael. Fanit otaksuvat, että mies on saanut viisumin Yhdysvaltoihin. Osa faneista kuitenkin huomaa, että taustalla oleva huone ei ole Angelan kotona. Toisin sanoen video on kuvattu todennäköisesti hotellissa. Michaelin amerikkalaistumisen sijaan todennäköisempää on, että Angela on matkustanut jälleen Nigeriaan tapaamaan aviomiestään.

@angeladeem1.27 If you know you know #QUEENOFME #CROWNOFTHOUGHT #ANGELA ♬ I Wanna KiSs YoU – мєℓιѕѕα