Autoilija pyysi apua palolaitokselta – lemmikkikäärme oli luikerrellut penkin sisälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Palokuntien tehtävänä ei ole suinkaan pelkkä tulipalojen sammuttaminen, vaan arkeen mahtuu monenlaisia pelastustehtäviä. Moni pelastaja ei kuitenkaan todennäköisesti osaisi odottaa päätyvänsä käsittelemään käärmeitä.

Yhdysvaltalaisella palolaitoksella nähtiin taannoin yllättävä tilanne. Wisconsinin West Allisin palolaitokselle saapui henkilö, jonka lemmikkikäärme oli luikerrellut auton penkin sisään. Kuljettaja kysyi, voisiko palokunta auttaa häntä.

Tehtävän sai hoidettavakseen puoli vuotta palolaitoksella työskennellyt Connor Goetzinger. Hän käytti apunaan työkalua, jota käytetään ajoneuvojen lukkojen avaamiseen ulkopuolelta käsin. Käärme saatiinturvallisesti takaisin omistajalleen.

– Me ikään kuin kutitimme käärmettä. Emme ärsyttäneet sitä, vaan motivoimme sitä hieman liikkumaan, Goetzinger kuvaili UPI-uutissivuston mukaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.