Aubrey O’day juhli läpinäkyvässä asussa – intiimit paikat tarvitsivat sensuuria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina sosiaalisen median tähdeksi noussut Aubrey O’Day ei ole viime aikoina ollut kovin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, mutta nyt suunta on toinen. Kurvitar nousi aikoinaan tähdeksi realityohjelmien kautta ja seurusteli sittemmin salasuhteessa Donald Trumpin pojan kanssa.

Nyt kurvikas julkkiskaunotar on poseerannut läpinäkyvässä asussa, joka paljasti hänen ylävartalonsa kokonaisuudessaan. Jotta asu ei menisi mauttomuuksiin, oli Aubrey joutunut peittämään intiimeimmät osat vartalonvärisellä tarralla.

Taannoin Aubrey joutui kohun keskelle, kun hänen epäiltiin photoshopanneen itsensä upeisiin maisemakuvien. O’Day itse väittää käyneensä kaikissa kuvaamissaan paikoissa, mutta photoshopanneensa itsensä kuviin myöhemmin. Hän kertoo, että ei käytä retkeillessään meikkejä ja peruukkeja, mutta on tarkka kuviensa esteettisyydestä. Staran tekemien havaintojen mukaan Aubrey O’Day käyttää myös ostettuja seuraajia.