Instagramin Reels-julkaisuihin muutos

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagramiin ilmestyi muutama vuosi sitten Reels-ominaisuus. Se mahdollistaa lyhyiden videojulkaisujen jakamisen ja katselun samaan tapaan kuin kilpailevassa TikTok-sovelluksessa. Instagramin johtaja Adam Mosseri on kertonut Reels-ominaisuuden uudistuvan.

Jatkossa julkisia Reels-julkaisuja on mahdollista ladata omalle laitteelleen. Julkaisujen lataaminen onnistuu Jaa-valikosta. Tallennusmahdollisuudessa on joitain rajoituksia. Tallentaa on mahdollista vain julkaisuja, joissa on alkuperäinen ääniraita tekijänoikeuksilla varustetun musiikin sijaan.

Käyttäjät voivat myös kyktkeä yksityisyysasetuksista pois mahdollisuuden tallentaa keloja. Reels-julkaisut eivät myöskään tallennu omalle laitteelle aivan sellaisenaan. Ladatuissa julkaisuissa on Instagram-vesileima ja sen tilin nimi, josta kela ladattiin.