Paris Hilton esitteli taitojaan keittiössä – näin leipoo mansikkakakun

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiiritähtenä, DJ:nä ja yrittäjänä tunnettu Paris Hilton nauttii myös keittiössä häärimisestä. Nyt tähti näyttää Voguen uudella YouTube-videolla miten hän leipoo mansikkakakun ja tekee itselleen Cosmopolitan-drinkin.

Paris Hilton leipoo kauniissa vaaleanpunaisessa keittiössä kakkujauheseoksesta mansikkakakun. Samalla hän kertoi uudesta elämäntilanteestaan pienen pojan äitinä. Nykyään hän joutuu kieltäytymään lähes kaikista työtilaisuuksista koska hän viettää mieluiten aikaa kotona Phoenix-poikansa kanssa.

Paris Hiltonin ja Reumin esikoislapsi syntyi alkuvuodesta 2023. Phoenix-niminen poika saatettiin maailmaan sijaissynnyttäjän avulla. HIlton yllätti juuri faninsa tuoreessa somejulkaisussa kertomalla, että hän odottaa tyttövauvaa. Paris Hilton jakoi Instagram-tilillään kuvan vaaleanpunaisista lastenvaatteista, sydämen muotoisista aurinkolaseista ja pehmolelusta. Kuvan lastenvaatteessa lukevan London-tekstin oletetaan viittaavan tulevan tytön nimeen.