Kaunista vai kammottavaa? Kate Cassidy päätti saada Liam Paynen miehekseen jo 14 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisen One Direction -tähti Liam Paynen mallityttöystävä Kate Cassidy on paljastanut, että hän oli päättänyt saada romanssin Paynen kanssa jo silloin, kun oli 10-vuotias pikkutyttö. Hän kutsuu päätöstään manifestioimiseksi, eli unelmien ilmentämiseksi.

Payne on seurustellut 24-vuotiaan mallin kanssa nyt vuoden ajan. Cassidy kertoi äsken TikTokissa, että hän on rakastanut 29-vuotiasta Liam Paynea jo lapsena. Osa ihmisistä ihailee naisen unelmien saavuttamista, mutta osa pitää asiaa todella häiritsevänä. Hän esitteli videolla piirustusta Liam Paynesta, jonka hän oli tehnyt 10-vuotiaana. Nyt sama mies on hänen miehensä.

Liam Paynen kuusivuotiaan lapsen äiti Cheryl Cole lipsautti aiemmin lehdistölle, että Kate Cassidy on pelkästään onnenonkija, jota kiinnostaa pelkästään oma etu. Payne vastasi väitteisiin, että hän olisi valmis antamaan naiselleen mitä tahansa hän pyytäisi, koska rakastaa häntä niin paljon.

@dailymailshowbiz Liam Payne’s girlfriend Kate Cassidy claims she ‘manifested’ her relationship with the One Direction star #fyp #liampayne #katecassidy #manifest #relationship #showbiz #onedirection #celebs #manifestation ♬ original sound – DailyMail Showbiz