Leijonat pitävät luksuksesta? Varastivat naiselta merkkilaukun safarilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Diana Fiorentinos oli Namibian matkallaan osallistunut safariajeluun, jossa turistit pääsevät näkemään muun muassa elefantteja, leijonia sekä kirahveja autossa istuessaan. Nainen oli leijonia nähdessään ollut niin keskittynyt kuvaamaan kissapetoja, että hän ei ollut kiinnittänyt huomiota käsilaukkuunsa.

Ennen kuin nainen oli huomannutkaan, hänen laukkunsa oli leijonien hallussa. Diana Fiorentinos ei People-sivuston mukaan osaa tarkalleen sanoa kuinka laukku päätyi leijonien kynsiin, mutta hän epäilee sen pudonneen auton kyydistä.

Diana Fiorentinos oli kauhuissaan huomattuaan, että naarasleijonat leikkivät hänen 1.800 dollarin arvoisella merkkilaukulla, jolla oli myös paljon tunnearvoa. Laukku oli ennen Fiorentinosta kuulunut hänen isoäidilleen. Sen lisäksi laukun sisällä oli naiselle arvokkaita asioita kuten iPad-tabletti ja koruja.

Leijonat leikkivät laukulla purren ja repien sitä yli tunnin ajan. Useamman ajoneuvon saavuttua paikalle leijonat olivat lopulta perääntyneet laukun luota. Nainen onnistui saamaan sen sisällä olevat tavarat yhtä hattua lukuunottamatta. Laukku oli vahingoittunut, mutta Diana Fiorentinos oli saanut sen korjattua ja pystyi jatkamaan laukun käyttämistä.