Britney Spears täysin alastomana rannalla – onko tämä kuva jo liikaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin supertähtiin lukeutunut Britney Spears nostattin monta kohua elämäkerrallaan, mutta hän on hämmentänyt myös harvinaisen rohkeilla somevideoillaan. Niillä hän vaikuttaa etsivän somepalveluiden sääntöjen rajoja.

Nyt poptähti nimittäin poseeraa sosiaalisessa mediassa täysin alastomana rannalla selin kameraan ja puristelee samalla rintojaan. Aika näyttää miten kuvalle käy, mutta tämä otos voi hyvin olla somepalvelulle liikaa. Katso kuva tästä.

Britney Spears julkaisi taannoin elämäkerran, joka kantaa nimeä Woman in me – Nainen minussa. Kirja osoittautui odotetusti menestykseksi ja on poikinut jo monia kohuotsikoita. Kirjassa olleet paljastukset ovat vaikuttaneet hänen lähipiirissään vaikuttaneiden ihmisten elämään siinä määrin, että esimerkiksi naisen entinen poikaystävä Justin Timberlake harkitsee nyt oikeustoimia naista vastaan.