Moottoritien liikenne meni sekaisin yllättävästä syystä – sikamainen näky tiellä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikenteessä nähdään toisinaan yllättäviäkin ongelmatilanteita. Taannoin moottoritien iltapäiväliikenne meni sekaisin Kanadan Ontariossa autojen keskelle ilmestyneen sian vuoksi.

Sika ilmestyi keskelle moottoritietä autoilijoiden yllätykseksi tiistaina 28. marraskuuta noin kello 15 paikallista aikaa. Asiasta sai ilmotiuksen paikallinen eläinsuojelujärjestö Ground Search and Rescue KW. Järjestöstä puolestaan otettiin yhteyttä poliisiin.

– Minulle kerrottiin: ”Meillä on ongelma. Moottoritiellä on sika”. Hämmennyin asiasta täysin, järjestön perustaja Kathrtyn kuvaili CTV-uutissivustolle.

Sika oli pudonnut autosta, joka oli jo ehtinyt pitkän matkan päähän siasta. Eläintä kuljettaneen tahon toinen auto oli kuitenkin liikkeellä lähistöllä. Sika onnistuttiin lopulta saamaan turvallisesti sen kyytiin.