Emily Blunt yritti muistella mistä elokuvista hänen repliikkinsä ovat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi ajatella, että näyttelijän työssä tarvitaan poikkeuksellisen hyvää muistia. Pitkien monologien kohdalla ja etenkin teatterissa tämä pitääkin paikkaansa. Elokuvissa tähdillä on kuitenkin kohtausten välillä usein reilusti aikaa lukea käsikirjoitusta ja palautella repliikkejä mieleen.

Nyt Hollywood-tähti Emily Blunt laitettiin vaikean tehtävän eteen kun hänen muistiaan testattiin kameran kuvatessa. Variety-sivusto on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten Emily Blunt saa eteensä satunnaisia repliikkejä hänen suosituimmista ja menestyneimmistä elokuvistaan.

Emily Bluntin tulee repliikin luettuaan tietää mistä elokuvasta se on. Emily Blunt suoriutui tehtävästi todella hyvin ja muisti monen repliikin kohdalla heti mistä elokuvasta oli kyse. Kolme elokuvaa tuotti kuitenkin hankaluuksia ja jätti tähden hämmennyksiin.