Lidl tuo markkinoille yhden hengen jouluaterian

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa perheissä jouluruokaa valmistetaan runsaasti ja sitä syödään monta päivää vielä joulun jälkeenkin. Yksinasujia on kuitenkin Suomessa todella paljon ja he viettävät juhlapyhiä yksin tai pienemmällä porukalla. Tällöin jouluruoan tekeminen voi tuntua hankalalta, koska yksittäisiä elementtejä syntyy aina suuri määrä kerralla.

Tähän ongelmaan Lidl on halunnut keksiä ratkaisun. Lidl on tiedottanut tuovansa markkinoille yhden hengen jouluaterian. 350 grammaa painavassa rasiassa on kinkkua, laatikoita sekä lisukkeita. Jouluateria on kokonaan valmistettu Suomessa.

Jouluateriaan on valittu kaikki perinteiset elementit. Se sisältää perunaa, kinkkua, porkkanalaatikkoa ja lanttulaatikkoa, herneitä sekä sinappikastiketta. Pääraaka-aineet kinkku ja peruna ovat kotimaisia. Ateria on Jouluaitta-tuotemerkiltä, joka on Lidlin oma tuotemerkki Suomessa valmistetuille jouluruoille.

Aterian hinnaksi tulee 4,99 euroa ja sitä myydään kahdessa erässä. Aluksi yhden hengen jouluateria tulee myyntiin 4. joulukuuta itsenäisyyspäivän juhlintaa ajatellen. Toinen erä tulee myyntiin jouluviikolla 21. joulukuuta.

Jouluaitta Jouluateria / Lidl