Räppäri Fat Joe myönsi valehtelevansa biiseissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fat Joe on yhdysvaltalainen räppäri, levytuottaja ja näyttelijä. Mies on tullut monelle tutuksi etenkin 1990-luvun lopun ja 2000-luvun alun hiteistään. Miehen tunnetuimpien kappaleiden joukkoon kuuluvat muun muassa Lean Back, What’s Luv ja Make It Rain.

Räppäreille ominaisen kirjoitustyylin mukaan myös Fat Joe on liioitellut lyriikoissaan ja kirjoittanut myös rikollisista asioista lauluja. ”Minut voitaisiin laulujeni perusteella laittaa vankilaan, mutta se kaikki on vain valetta”, Fat Joe on paljastanut People-sivuston mukaan.

Fat Joe yllätti faninsa kertomalla, että 95 prosenttia hänen kirjoittamistaan sanoituksista ovat valhetta eivätkä kerro hänestä. 53-vuotias räppäri kertoo lyriikoiden olevan vain taidetta, jolla ei ole mitään yhteyttä siihen millainen hän itse on ihmisenä. ”Olen perhekeskeinen mies, joka antaa myös yhteisölleen paljon takaisin”, Fat Joe on kertonut.