Nainen myi talonsa päästäkseen risteilylle – sitten kolme vuotta kestävä laivamatka peruttiin

Lifestyle Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uutisissa on viime viikkoina kohahduttanut kolme vuotta kestävä risteily, joka oli muuttamassa satojen ihmisten elämän. Moni myi kalliin risteilyn ja kolme vuotta kestävän seikkailun vuoksi paljon omaisuuttaan. Matka kuitenkin peruttiin kaksi viikkoa ennen suunniteltua lähtöpäivää.

Mirey International mainosti valtavaa seikkailuristeilyä, joka kestää kolme vuotta ja seilaa ympäri maailmaa kolmen vuoden ajan. Risteilylle oli niin paljon halukkaita, että yritys teki päätöksen ostaa suuremman aluksen. Lopulta suuremman risteilyaluksen kauppa ei toteutunut, minkä vuoksi Mirey internationalin omistaja Vedat Ugurlu joutui ilmoittamaan matkan ostajille, että risteily on peruttu.

Moni matkustaja jäi tyhjän päälle, koska he olivat suunnitelleet elämänsä niin, että viettävät tulevat kolme vuotta risteilyllä. People-sivuston eräs nainen oli myynyt kotinsa lunastaakseen itselleen paikan risteilyltä.

Meredith Slay -niminen nainen oli ostanut aluksen seitsemännestä kerroksesta itselleen parvekkeellisen huoneen, joka oli maksanut 562.000 dollaria. Sitä varten Shay oli myynyt paljon omaisuuttaan. Hän odotti innolla 135 eri maan näkemistä ja seitsemällä mantereella vierailua. Hän oli myös unelmoinut siitä, että hänen ei olisi tarvinnut laittaa ruokaa tai ajaa autoa kolmeen vuoteen.