Rita Ora käänsi katseet – takapuolelta krominen selkäranka

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen poptähti Rita Ora rakastaa muotia ja osallistuu mielellään tapahtumiin, joihin saa pukeutua näyttävästi. Tällä kertaa tähti säväytti Lontoon Royal Albert Hallissa järjestetyssä 2023 Fashion Awards -palkintogaalassa.

Rita Ora oli pukeutunut mustaan Primarkin mekkoon, jossa oli maahan saakka yltävä helma. Edestä katsottuna mekko oli tyylikäs ja pelkistetty, mutta mekon takapuolelta paljastui kuitenkin hyvin matala ja syvään uurrettu avonainen selkä.

Avonaisesta selästä oli tehty mekon katseenvangitsija, koska naiselle oli loihdittu piikikäs krominen selkäranka. Selkärankaa pitkin oli liimattu upeita hopean värissä kimaltelevia piikkejä, jotka olivat kuin ihon alta läpi työntyneet luut.