Käärijä heittää ensi keväänä vain yhden keikan – sekin uudessa keikkapaikassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisujen yleisösuosikiksi noussut Käärijä keikkaili kesän ja syksyn aikana ahkerasti niin Suomessa kuin muualla Euroopassakin. Ensi keväänä Vantaalta ponnistava tähti esiintyy vain yhdellä varsinaisella keikalla.

Käärijä esiintyy lauantaina 4. toukokuuta Helsingin uudessa Böle Arena & Club -tapahtumapaikassa. Kyseessä on tiedotteen mukaan kevään ainoa mahdollisuus nähdä Käärijän kokopitkä show livenä. Ikärajattoman konsertin julkinen lipunmyynti alkaa torstaina 7. joulukuuta kello 9 Lippupisteessä.

– Pienen keikkatauon jälkeen akut tulee olemaan ladatut ja fiilis korkealla, kun kevään ainoat bileet pärähtää käyntiin. Toivon, että jengi pääsee mestoille ja pidetään yhdessä hullut bileet. Hikeä ei tuu puuttumaan tältäkään keikalta, Käärijä hehkuttee tiedotteessa.

Böle Arena & Club on Helsingin Pasilaan Messukeskuksen yhteyteen avattava uusi keikkapaikka. Keikkapaikka vetää yleisöä jopa 4 000 ihmisen edestä. Käärijän ikärajattoman keikan jälkeen juhlat jatkuvat Bölessä tanssilattialla täysi-ikäisille tarkoitettujen loppuillan jatkojen merkeissä.