Mitä ihmettä? Bradley Cooper paistoi pihvejä ruokakojussa New Yorkissa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Bradley Cooper on tunnettu monista elokuvista. Näyttelemisen lisäksi mies on kokeillut viime vuosina taitojaan myös tuottamisen ja ohjaamisen puolella. Nyt tähti on lähtenyt mukaan ravintolabisnekseen.

Bradley Cooper on avaamassa oman pihviravintolan Danny DiGiampietron kanssa. DiGiampietrolla on entuudestaan hyvin suosittu Angelo’s Pizzeria -ravintola, jonka Instagram-sivulla miehet julkaisivat yhdessä videon. Videolla he kertovat olevansa New Yorkissa paistamassa ihmisille pihvejä.

Bradley Cooperin ja Danny DiGiampietron tulevan pihviravintolan nimi on Danny and Coops, ja videolla kaikilla näkyy jo olevan ravintolan logolla varustetut paidat yllään. Miehet etsivät tällä hetkellä ravintolalleen sopivaa sijaintia, minkä vuoksi he haluavat nyt nähdä löytyykö New Yorkista kiinnostusta heidän pihveilleen.

People-sivuston mukaan kaikki ruokakojun tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyysjärjestölle, joka auttaa New Yorkin vähävaraisia ruokailujen merkeissä. Bradley Cooperin ruokakojulla vieraili tähden ex-vaimo Irina Shayk heidän kuusivuotiaan tyttärensä Lea De Seinen kanssa. Paikalla nähtiin myös miehen tämänhetkinen tyttöystävä Gigi Hadid tilaamassa ruokaa.