Pizza Hut jakaa joulumieltä – antaa ruokaläheteille ilmaisia pizzoja

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu ravintolaketju Pizza Hut haluaa muistaa pizzoillaan ihmisiä, jotka toimittavat heidän pizzojaan muille. Pizza Hut jakaa ilmaiseksi verkkosivujen kautta ihmisille ovimattoja, joissa on QR-koodi. Koodilla lähetti voi tilata itselleen ilmaisen pizzan.

Pizza Hutin asiakas voi asettaa ulko-ovensa eteen maton, jossa lukee: ”Leave a box, get a box”. Ovimatossa lukee myös ruokalähetille ohjeet, joita seuraamalla hän voi saada ilmaisen pizzan.

Rakkaat ruokalähetit, skannatkaa pizzalahjaa varten, ovimatossa neuvotaan.

People-sivuston mukaan ruokalähettejä halutaan kiittää heidän tekemästään kovasta työstä ilmaisella pizzalla. Jokainen lähetti voi käyttää koodia vain kerran. Pizza Hut jakaa tämän kampanjan merkeissä ilmaisia pizzoja aina joulukuun 27. päivään saakka.