Janni Hussi paljasti salitreeniinsä: ”Boollsit peliin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkijulkkis Janni Hussi aloitti taannoin Sointu Borgin kanssa Sana on vapaa -podcastin ja hän jakaa usein kuulumisiaan sosiaalisessa mediassakin. Lisäksi vauhdikkaan fitness-kaunottaren aikaa kuluu rallikilpailuissa kartturin paikalla. Nyt Hussi on ehtinyt myös kuntosalille.

– Boollsit peliin! Nykyään reenaan juttuja, jotka tukee mun työtä kartturoinnissa. Vaikka äkkiseltään tuntuu, että mikäs siinä kyydissä istuessa, niin yllättävän monella fyysisellä asialla pystyy omaa työtänsä tukemaan. Yks näistä on vahva core. Autossa (varsinkin asfaltilla) keskivartalolle ja niskalle tulee paaaaljon nopeaa käännöstä ja suunnan vaihtoa. Siksi vahva keskivartalo ja niskan hyvä lihaksisto jeesaa jaksamaan pitkät kisaviikonloput, Janni kertoo videolla.

Janni Hussi on esitellyt viime aikoina omalla Instagram-kanavallaan sekä hänen kuntosalitreeniään, lempeää aamujoogaa sekä lenkkeilyä Harri-nimisen koiran kanssa. Usein aamutreenin päätteeksi Hussi pulahtaa vielä palautumaan kylmään veteen vaikka sinne meneminen toisinaan inhottaakin.