Levyraadin uuden tulemisen vakioraati ja juontaja paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Legendaarinen suomalainen musiikkiohjelma Levyraati tekee ensi vuonna paluun. Ohjelman uusi versio alkaa MTV3-kanavalla 21. tammikuuta 2023. Levyraadin uudet vakioraatilaiset ja juontaja on nyt paljastettu. Levyraatia esitettiin alun perin vuosina 1961-1997 ja myöhemmin 2002-2005. Ohjelmaa ovat aikaisemmin juontaneet Jaakko Janhukainen, Jukka Virtanen ja Raakel Lignell ja Ruben Stiller.

Uuden levyn vakioraadin muodostavat pitkän linjan musiikkialan vaikuttaja Asko Kallonen, suomalais-italialainen DJ ja radiojuontaja Lina Schiffer, lukuisten Suomen kärkiartistien bändeissä soittanut kitaristi Mikko Kosonen sekä muusikko, äänittäjä ja tuottaja Väinö Karjalainen, joka tunnetaan myös J. Karjalaisen poikana. Ohjelmaa juontaa Jenni Pääskysaari.

Levyraadissa kuullaan joka viikko tuoretta musiikkia, jota levyraatilaiset kuuntelevat ja pisteyttävät. Lopuksi jullistetaan eniten pisteitä saanut viikon paras kappale. Vakiojäsenten lisäksi mukana on viikottain vaihtuvia vieraita, joista osa on julkisuudesta tuttuja.