Rakennusliike perii Sofia Vergaralta 1,7 miljoonan korvauksia

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähdet Sofia Vergara ja Joe Manganiello erosivat tänä vuonna kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen. Vielä yhdessä ollessaan Vergara osti heille uuden kodin, joka maksoi tähdelle 26 miljoonaa dollaria. Nainen teetti kartanoon paljon muutostöitä ja remontteja, joista hän ei kuitenkaan suostunut maksamaan.

Rakennusliike Reside Custom Homes vaatii nyt oikeusteitse naista maksamaan yli 1,7 miljoonaa heidän tekemästään työstä. Korvaus koostuu kahdesta laskusta, jotka Sofia Vergara on jättänyt maksamatta. Työt näyttelijän kartanossa aloitettiin vuoden 2022 huhtikuussa ja saatiin päätökseen sovitun aikataulun mukaisesti saman vuoden joulukuussa.

Rakennusliikkeen mukaan Sofia Vergaran teettämistä lisätöistä oli lähetetty hänelle laskut tämän vuoden maaliskuussa ja heinäkuussa. Nainen ei ollut maksanut niitä ja nyt hänen kantansa on se, että rakennusliike on laskuttanut liikaa ja tehnyt huonoa jälkeä. Reside Custom Homesin mukaan tähti ei projektin aikana moittinut työn jälkeä kertaakaan.

Reside Custom Homes on maksamatta jätettyjen laskujen jälkeen kertonut People-sivuston mukaan myös siitä miten huonot työolot tähden asunnossa oli. Työntekijöiden mukaan Sofia Vergara oli puhunut heille rumasti ja alentavasti sekä käyttäytynyt uhkaavasti heitä kohtaan. Naisen huono käytös oli mennyt yrityksen mukaan siihen pisteeseen, että moni kieltäytyi enää palaamasta työmaalle.