Sean ’Diddy’ Combsille uusi syyte – jo neljäs nainen syyttää raiskauksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiphop-moguli Sean ’Diddy’ Combs on ollut viime viikkojen aikana suuren kohun keskellä. Miehen entinen tyttöystävä, R&B-artisti Cassie, syytti miestä muun muassa toistuvasta pahoinpitelystä, ihmiskaupasta ja raiskauksesta. Cassie ja Diddy kuitenkin sopivat oikeusjutun vuorokaudessa ja Cassie päätti luopua kanteesta.

Heti Cassien luovuttua kanteesta toinenkin nainen syytti Diddyä raiskauksesta, jonka tapahtuma-ajankohdaksi on annettu vuosi 1991. Naisen mukaan Diddy huumasi hänet niin, että hän ei pystynyt itse kävellä tai seistä. Raiskaamisen jälkeen Diddy oli naisen mukaan kuvannut tapahtuneen ja levittänyt tallennetta musiikkialalla olevien ihmisten keskuudessa.

Tämän jälkeen kaksi muutakin naista on syyttänyt Diddyä raiskauksesta. Tapauksissa on toistunut samanlaiset piirteet kun naiset ovat kertoneet tulleensa huumatuiksi ja joukkoraiskatuiksi Diddyn ja hänen ystäviensä toimesta. Mies on kuitannut kaikki syytökset sanomalla, että ne ovat epätoivoisia yrityksiä lypsää häneltä rahaa.

Diddy on vakuuttanut People-sivustolle antamassaan lausunnossa, että kaikki häntä vastaan tehdyt syytökset ovat kuvottavia ja epätosia. Miehen mukaan häneltä yritetään saada rahaa tuhoamalla hänen maineensa ja perintönsä. ”Tulen taistelemaan oman nimeni, perheeni ja totuuden eteen”, mies kommentoi.