Angelina Jolie kertoi itsevarmimmasta hetkestään: ”Kun riisun vaatteita”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Angelina Jolien treffielämä on kiinnostanut ihmisiä erityisen paljon sen jälkeen kun nainen erosi aviomiehestään Brad Pittistä vuonna 2019. Jolie oli ennen Pittiä naimisissa Billy Bob Thorntonin kanssa kolme vuotta. Tähden ensimmäinen avioliitto oli Jonny Lee Millerin kanssa vuosina 1996-1999.

Angelina Jolie on myös tunnettu naisellisesta ja seksikkäästä tyylistään punaisella matolla. Nainen antoi nyt WSJ. Style -sivustolle hyvin rehellisen haastattelun, jossa hän kertoi tuntevansa itsensä kuitenkin kaikista itsevarmimmaksi silloin kun hänellä on mahdollisimman vähän yllään.

Angelina Jolie keskusteli YouTube-videolla haastattelijan kanssa tyylistä ja kertoi, että hän ei pidä stylistien käyttämisestä itsensä tai lastensakaan kohdalla. Hän haluaa ilmentää pukeutumisella omaa persoonaansa ja haluaa myös lasten tekevän samalla tavalla. Jolie kertoi myös saaneensa lapsiltaan tyylineuvon, jonka mukaan hän käyttää aivan liikaa trenssitakkeja.