Williamin kanssa seurusteleva Linda Manuella pulahti uimaan – upeat lomakuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somevaikuttaja ja kuntovalmentaja Linda Manuella on nykyään räppäri Williamin avopuoliso. Julkkispari tutustui toisiinsa jo muutama vuosi sitten. William seurusteli tuolloin vielä Sonja Aiellon kanssa. Myöhemmin William nähtiin Linda Manuellan kanssa hempeissä tunnelmissa ja pari vahvisti suhteensa. He ovat asuneet yhdessä käytännössä siitä lähtien.

Nyt Linda on julkaissut lomamatkaltaan upeita kuvia ja videoita, joissa hänet on kuvattu pulahtamassa uimaan. Kuvatekstin mukaan esittelyssä on uusi tatuointi, ja videolla Lindan lantiolla onkin nähtävissä pienokokoinen tatuointi.

Taannoin Kysymys ja vastaus -hetken faneilleen järjestänyt Linda Manuella paljasti Instagramissa, että hän oli Williamin kanssa tuttuja jo pidempään, mutta sinkkuina he antoivat toisilleen luvan syventää ystävyyden rakkaudeksi. Pariskunta suunnittelee tulevaisuutta, johon kuuluu muun muassa perheenlisäys jossain vaiheessa. Personal trainerina työskentelevä helsinkiläinen Linda Manuella nähtiin vuosia sitten vilaukselta myös huippusuositussa Luokkakokous-elokuvassa, jossa hän esitti kahvilan myyjää.