Teini hinasi venetraileria sähköpotkulaudalla – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Veneen hinaaminen sähköpotkulaudalla voi olla haastavaa, mutta ei suinkaan mahdotonta. Eräs australialainen teini on herättänyt hämmästystä kekseliäällä tavallaan kuljettaa mukanaan pienikokoista venettä.

Sivustakatsojan kuvaamalla videolla nähdään 14-vuotias sähköpotkulautalija. Hän ajelee Queenslandin Deception Bayssa vetäen perässää alumiinivenettä. Hän on kiinnittänyt veneen peräkärryn itseensä vyöllä.

Venettä perässään vetänyt teini kertoi 7News-uutissivustolle kuljettaneensa venettä kotoaan läheiselle rannalle. Nuoren veneilijän mukaan sähköpotkulaudassa oli tarpeeksi virtaa vielä paluumatkaankin. Veneen hinaaminen oli välillä haastavaa ylämäessä, mutta alamäissä matka sujui sulavasti.

@7newsq No car, no problem. #TinnieInTow #7NEWS ♬ original sound – 7NEWS Queensland