Yllätyslöytö kirpputorilta: Myynnissä ihmisen pääkallo

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalaisella kirpputorilla lauantaina kierrellyt antropologi löysi taannoin viranomaisten mukaan tavaroiden seasta aidon ihmisen kallon. Synkkä löytö tehtiin North Fort Myersin myymälän Halloween-teeman pöydästä.

Kirpputorin omistaja kertoi poliisin tutkijoille, että kallo on ollut hänellä vuosia ja se löytyi eräästä varastosta, jonka irtaimiston kirpparin pitäjä oli itselleen hankkinut. Poliisi tutkii asiaa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kierrätysmyymälästä löytyy aito ihmisen kallo. Goodwill-kirpputorin myymälän työntekijä Arizonassa löysi ihmisen kallon käydessään lahjoituksia läpi aiemmin syyskuussa. Tutkinnoissa on mukana aina myös lääkintäalan ammattilaisia ottamassa kokeita kallon alkuperän selvittämiseksi.