Charlie Sheen paljastaa: Lähes kuusi vuotta raittiina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Charlie Sheen paistatteli takavuosina toistuvasti kohuotsikoissa päihdehuuruisen elämäntyylinsä vuoksi. Tähti päätti kuitenkin raitistua joitain vuosia sitten, ja päihteetön elämä jatkuu edelleen. Sheen paljasti People-lehden haastattelussa olevansa pian kuudetta vuotta kuivilla.

– Olen ensi kuussa kuudetta vuotta raittiina. Elämäntyylini on nykyään erittäin johdonmukainen. Keskityn sinkkuisän puuhiin ja kasvatan 14-vuotiaita kaksospoikiani Maxia ja Bobia, Sheen kertoi.

Sheen kertoo heräävänsä nykyään aikaisin tekemään töitä ja auttamaan lapsiaan aamutoimissa. Takavuosina hänellä oli sen sijaan tapana aloittaa päivänsä alkoholia juomalla. Päätös elämäntyylin muuttamisesta syntyi eräänä humalaisena aamuna vuonna 2017, jolloin hän unohti luvanneensa ajaa tyttärensä sovittuun tapaamiseen.

– Pyysin ystävääni ajamaan meidät sinne. Tyttäreni pääsi tapaamiseen ajalla. Sydämeni kuitenkin särkyi, koska tiesin hänen ihmettelevän takapenkillä, miksi en ole itse ratin takana. Se ajatus piinasi minua koko loppupäivän. Seuraavana aamuna lopetin juomisen, Sheen kuvaili.

Sheen kertoo lopettaneensa juomisen seinään, kuten hän oli tehnyt aiemmin huumeiden kohdalla. Näyttelijä on sittemmin tehnyt hidasta paluuta uralleen. Sheen nähtiin taannoin vierailevana tähtenä tuoreessa Bookie-sarjassa, jossa hän näytteli itseään.