Maria Arreghini ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median kansainväliseksi tähdeksi nousua parhaillaan tekevä italialainen opiskelija Maria Arreghini on Instagramin nouseva tähti. Hän tienaa rahaa mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Viime aikoina hän on lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Tällä kertaa Maria on poseerannut näyttävästi vaaleassa topissa, jonka sisään hän on saanut ahdettua valtavat rintansa. Tällä kertaa näyttävä nainen on suunnannut Dubaihin, jossa hän vietti viikonloppuaan. Lienee selvää, että hänen vartalonsa sai varmasti jokaisen silminnäkijän jakamattoman huomion.

Maria Arreghinilla on myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.