Taylor Swift sivusi haastattelussa vanhaa riitaa – Kim Kardashianille tulvii vihaviestejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift valittiin juuri Time-lehden toimesta vuoden henkilöksi. Syväluotaavassa haastattelussa Swift kertoi hänen uransa eri käänteistä ja sivusi myös sitä, miten riita Kanye Westin ja Kim Kardashianin kanssa vaikutti negatiivisesti hänen maineeseensa ja uraansa.

Muutama vuosi sitten Kanye Westillä oli julkisesti riitaa Taylor Swiftin kanssa, koska Swift ei ollut tyytyväinen räppärin Famous-kappaleen lyriikoihin. Kappaleessa West laulaa olevansa niin hyvissä väleissä Swiftin kanssa, että hän voisi nähdä itsensä harrastamassa hänen kanssaan seksiä. Tämän jälkeen hän laulaa: ”I made that bitch famous”.

Kanye West väitti tällöin, että hän oli kysynyt Taylor Swiftiltä luvan kappaleen julkaisemiseen. Swift puolestaan kertoi, että hän on antanut siunauksensa tietyille lyriikoille, mutta ei koskaan olisi hyväksynyt bitch-sanan käyttämistä. Tässä kohtaa kiista kärjistyi ja kumpikin osapuoli on väitti toisiaan valehtelijoiksi.

Kanye West ja Kim Kardashian pitivät todisteenaan puhelinkeskustelua, jossa Taylor Swiftin kuullaan myöntyvän ja antavan luvan Kanye Westille kappaleen julkaisuun. Kim Kardashian oli nauhoittanut puhelinkeskustelun luvatta ja Taylor Swiftin mukaan oli myös editoinut sitä heille suotuisaan muotoon.

Time-lehden artikkeli antaa Swiftin mukaan ymmärtää, että hänen uransa suvantovaihe johtui Kim Kardashianin teoista, jotka olivat laittomia ja tuntuvat monien mielestä kiusanteolta. Artikkelin julkaisun jälkeen Kim Kardashian on saanut paljon vihaa niskaansa sosiaalisessa mediassa. Moni syyttää häntä kiusaamisesta ja siitä, että hän ei pidä naisten puolia.