TikTok-tähti Bobbi Althoff esitteli uudet kasvonsa: ”Otin liikaa Botoxia ja täyteaineita”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bobbi Althoff on noussut nopeasti suureen julkisuuteen The Really Good Podcast -ohjelmansa juontajana. Naisen podcast lähti kunnolla lentoon kun hän sai vieraakseen Draken, jota nainen jututti sängyllä makoillen. Althoff kertoi myöhemmin, että onnistui saamaan Draken vieraakseen kysymällä miestä Instagram-sovelluksessa yksityisviestillä.

Bobbi Althoffilla on jo 7,1 miljoonaa seuraajaa hänen TikTok-kanavallaan. Nyt nainen päätti kertoa seuraajilleen rehellisesti miten Los Angeles, kauneusihanteet ja kuuluisuus ovat vaikuttaneet hänelle. Hän oli suunnannut kauneusklinikalle pienen vaivan vuoksi, mutta päätynyt muuttamaan koko kasvojensa ulkonäköä.

Bobbi Althoff kertoi videollaan miten hän meni klinikalle hoitamaan yhtä näppyään. Lopulta hän päätyi ottamaan Botoxia otsaansa, silmäkulmiinsa sekä leukaansa ja täyteainetta silmänalusiin ja huuliin. Näiden toimenpiteiden lopputuloksena Althoff näyttää hieman erilaiselta kuin aiemmin.

Bobbi Althoff meni mielestään liian pitkälle toimenpiteissään ja katuu etenkin leukaan otettua Botoxia, koska sen vuoksi hän ei pysty hymyilemään eikä laittamaan huuliaan enää suppuun. Althoff halusi videonsa myötä toimia varoittavana esimerkkinä ja osoittaa, että jokaiseen juonteeseen kasvoissa ei kannata puuttua.

@bobbialthoff

Dont be like me. Be smart. I will probably have a lisp the next time you hear me talk

♬ original sound – Bobbi

@bobbialthoff

Thank you breastfeeing and botox for keeping ke so humble

♬ original sound – Bobbi