Adele kärsii vaikeasta kausimasennuksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Adele on kertonut, että kärsii todella pahasta kausittaisesta masennuksesta. Monelle suomalaisellekin tuttu kaamosmasennus iskee laulajalle silloin, kun ulkona on pimeää ja synkkää. Säätila heijastuu mieleen.

– Saan todella pahan kausimasennuksen, joten Los Angelesin sää sopii minulle. Se on outoa, koska olen hyvin brittiläinen ja olen tottunut syksyisin iskevään alakuloon, Adele kertoi Hollywood Reporterille ja myönsi, että rakastaa myös kalifornialaista kulttuuria, jossa ihmiset tapaavat toisiaan, joten hän ei voi jäädä yksin kotiinsa mököttämään.

Adele myönsi äskettöin, että hän on mennyt naimisiin 41-vuotiaan Rich Paulin kanssa. Naisella on ollut nimettömässä sormessaan timanttisormus jo pitkään, joten avioliittohuhut ovat velloneet valtoimenaan. Nainen on myös kutsunut Rich Paulia aviomiehekseen ennen avioliittouutisen paljastamista.