Emma-ehdokkaat julki – näille artisteille eniten ehdokkuuksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emma-gaala järjestetään helmikuussa Espoossa. Musiikkituottajat ry:n järjestämässä gaalassa palkitaan jälleen suomalaisia musiikkialan artisteja, tuottajia ja taustahenkilöitä. Vuoden Emma-ehdokkaat julkistettiin tiistaina.

Eniten ehdokkuuksia kahmi laulaja-lauluntekijä Behm. Hän on ehdolla yhteensä kuudessa kategoriassa. Ne ovat vuoden albumi, vuoden pop, vuoden biisi, vuoden tuottaja ja vuoden kotimainen artisti/yhtye (yleisöäänestys).

Seuraavaksi eniten ehdokkuuksia saivat Alma ja Kuumaa, jotka ovat ehdolla viidessä kategoriassa. Neljä ehdokkuutta saivat Käärijä, Ibe, Jami Faltin, Stam1na ja Lauri Haav.

Emma-gaalassa on yhteensä 21 palkintokategoriaa. Espoon Metro Areenalla 17. helmikuuta järjestettävä Emma-gaala esitetään myös suorana lähetyksenä Nelosella ja Ruudussa. Listan kaikista ehdokkaista näet tämän linkin takaa.