Perhe järkyttyi avatessaan sukkalaatikon – sisällä suomuinen yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridalaisen perheen sukkalaatikosta paljastui jouluun alussa melkoinen yllätys. Laatikosta pilkotti sukkien keskeltä ilmielävä käärme, joka oli jollain tavalla onnistunut löytämään tiensä sisälle. Kyseessä ei sentään ollut sukkanauhakäärme.

Perhe kertoo olleensa asuntolaivassaan Riviera Beachin lähellä, kun yksi heistä avasi vaatelaatikon. Laatikosta tuijotti takaisin ruskean ja kellertävän värin käärme. Local 10 -sivuston mukaan perhetuttu yritti poistaa matelijaa laatikosta, jolloin se puri häntä.

Ystävän onneksi sukkalaatikossa lymyillyt käärme ei ollut myrkyllinen. Matelija kuljetettiin pois asuntolaivasta sille sopivampaan elinympäristöön. Melkoisen jouluyllätyksen kohdannut perhe epäilee käärmeen ryömineen veneeseen pakoon huonoa säätä.