Beverly Hills Kyttä palaa! Uuden Netflix-elokuvan traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvun ikimuistoisimpiin toimintakomedioihin kuuluva Beverly Hills Kyttä teki Eddie Murphystä supertähden. Murphy palaa suosikkirooliin vuonna 2024 ensi-iltansa saavassa Beverly Hills Cop: Axel F -elokuvassa.

Uudessa elokuvassa Murphyn näyttelemä Axel Foley palaa Beverly Hillsiin vanhan ystävän kuoleman seurauksena. Hän päätyy selvittämään korruptiorikoksia paikallisella poliisilaitoksella yhdessä asianajajana työskentelevän etääntyneen tyttärensä ja tämän ex-poikaystävän kanssa.

Murphyn lisäksi vanhoihin rooleihinsa palaavat Paul Reiser, Judge Reinhold, John Ashton ja Bronson Pinchot. Uusina kasvoina neljännessä Beverly Hills Kyttä -elokuvassa nähdään muun muassa Taylour Paige, Joseph Gordon-Levitt ja Kevin Bacon.

Alkuperäinen Beverly Hills Kyttä on saanut ennestään kaksi jatko-osaa, joista viimeisin ilmestyi vuonna 1994. Pitkään suunnitteilla ollut neljäs osa julkaistaan Netflixissä kesällä 2024. Esimakua elokuvasta saadaan sen ensimmäisessä trailerissa.