Chloe Fineman imitoi Julia Stilesin tanssia: ”Täydellinen lahja kumppanille makuuhuoneessa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi Julia Stilesin tähdittämiä ensimmäisiä suuria elokuvia oli vuonna 2001 ilmestynyt Save the Last Dance. Elokuvassa Julia Stilesin esittämä Sara keksii uuden street ballet -tanssimuodon päästäkseen arvostettuun Juilliard-tanssikouluun.

Elokuvasta tuttu tanssi ei ole ehkä kestänyt aikaa tanssityylien ja koreografioiden kehityttyä vuosien saatossa. Nyt Saturday Night Live -ohjelman koomikko Chloe Fineman esiintyi huvittavassa sketsissä, jossa hän imitoi Julia Stilesin tanssia. Finemanin mielestä tanssin antaminen makuuhuoneessa on omalle kumppanille paras joululahja.

Chloe Fineman esittelee sketsissä tanssia, jonka voisi antaa kumppanille tänä jouluna lahjaksi. Lopulta itse Julia Stiles ilmestyy kuvaan mukaan ja tekee tanssin koomikon kanssa loppuun. Sketsi on tällä hetkellä hyvin ajankohtainen, koska sosiaalisessa mediassa on levinnyt viime kuukausien aikana paljon videoita, joissa ihmisten mielestä Sara-hahmo ei olisi ansainnut tanssilla koulupaikkaa.