Vaaratilanne kuvauksissa videolle – myrkyllinen hämähäkki puri Sydney Sweeneya

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Sydney Sweeney tunnetaan parhaiten hänen Cassie-roolistaan suositussa Euphoria-nuortensarjassa. 26-vuotias Sweeney on näytellyt myös The White Lotus ja Handmaid’s Tale – Orjattaresi -sarjoissa. Nainen esittää naispääosaa myös pian ensi-iltansa saavassa Anyone But You -elokuvassa.

Sydney Sweeney kertoi Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa millaista Anyone But You -elokuvan kuvaaminen Australiassa oli. Australia on täynnä myrkyllisiä ja vaarallisia eläimiä, joista naista muistuteltiin jatkuvasti. Sweeney oppi muun muassa sen, että kenkää täytyy aina ravistaa ylös alaisin ennen jalkaan laittamista siltä varalta, että myrkyllinen hämähäkki on kiivennyt sen sisään.

Sydney Sweeney kertoi myös miten kuvauksissa käytetty hämähäkki puri häntä. Naisen piti kuvaustilanteessa esittää, että hämähäkki puree häntä, mutta kun se purikin oikeasti, näyttelijä alkoi huutamaan kauhusta. Tilanne tallentui videolle, jonka nainen esitti keskusteluohjelmassa.