Kate Middleton soitti Meghan Marklelle ja pyysi anteeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On kulunut kaksi vuotta siitä, kun prinssi Harry ja Meghan Markle esittivät shokeeraavan väitteen, jonka mukaan pariskunnan Archie-pojan ihonväri oli aiheuttanut pohdintaa ja huolta vanhempien kuninkaallisten parissa. Rasismikohu nousi jälleen pinnalle Omid Scobien kuninkaallisen tarinan takia.

Endgame-kirjan hollantilaisen käännöksen mukaan ihonväristä keskustelivat muun muassa Kate Middleton ja kuningas Charles III. Tämä on ollut äärimmäisen nöyryyttävää Kate Middletonille, ja nainen on nyt soittanut Meghan Marklelle selvittääkseen asiat ja hieroakseen rauhaa. Puhelu oli osittain kuninkaan pyyntö, mutta samalla myös hienovarainen ele ilman puhdistamiseksi. Kate ei ole puhunut Sussexin herttuaparille vuosikausiin.

Hovin sisäiset riidat ovat paisuneet kuin pullataikina sen jälkeen, kun Meghan liittyi riveihin. Kuningas Charles ei halua, että tämä vihanpito varjostaa hänen hallituskauttaan ja koko monarkiaa. Hän haluaa parantaa välit lopullisesti. Koska Harryn veli prinssi William pitää niin ikään mykkäkoulua, ei jäljelle jäänyt muita kuin Kate rauhantekijäksi.

Kate on aina ottanut kuninkaalliset velvollisuutensa vakavasti ja hän tekee mitä käsketään. Nyt hän joutui nielemään ylpeytensä. Puhelu oli tunteikas ja he suostuivat aselepoon. Harry on puolestaan kokenut olevansa perheensä hylkäämä, mutta lupaa tehdä kaikkensa, jotta voisi auttaa Meghania ja Katea parantamaan välinsä ja aloittamaan alusta InTouch uutisoi.